Personlig Træner Odense

Find personlig træner i OdenseDer er et hav af forskellige personlige trænere i Odense og opland, der alle har det til fælles, at de tilbyder et mere eller mindre personlig 1:1 hjælp med din træning og indfrielse af mål.

Det er utroligt svært at opstille en liste over de egenskaber den perfekte personlige træner bør have, da det også afhænger af lige netop dine behov. Vi vil dog forsøge at komme med lidt gode råd til at vælge en generelt god personlig træner.

Hvad ønsker du at opnå med trænigen?

I første omgang bør du selv afklare, hvad dit egentelige mål med at træne er. Hvad er det du ønsker at opnå og hvordan forventer du en personlig træner kan hjælpe dig bedre på vej, end alene?

Hos langt de fleste er problemområdet fedt -eller er det?

Har du for høj fedtprocent og er dit endelige mål, at smide fedtet? Så er det ikke nødvendigvis målet du skal tænke så meget på, når du udvælger dig en træner – det er motivation.

Vi ved udmærket godt hvordan vi får bugt med fedtet, motivationen til at gøre det mangler.

Derfor er en af e aller vigtigste egenskaber hos din komne personlige træner ”Evnen til at motivere og fastholde motivationen” hos netop dig.

Er dit problemområde en skade, er det lidt anderledes. Her kan du lettere udvælge en træner, der har fagviden indenfor skadens område. Dog er motivation også her yderst vigtig.

Vælg ikke bare den flotteste træner

Naturligvis vil vi se på en træners billeder og hurtigt konkludere om træneren er dygtig. Men hvorfor egentelig det?

Ser vi på trænere generelt er de ikke et spejlbillede af det de coacher indenfor. En boksetræner er ofte over 50 med lidt ølmave.
Men derfor kan det godt være verdens bedste træner.
Når du vælger træner, så se efter
Hvilken uddannelse ligger bag? Alle kan slå sig ned og kalde sig personlig træner. Kendisser har vi set gøre det efter 3 måneders deltagelse i TV.

Men ballasten og det faglige skal være på plads for træneren kan håndtere alsidige klienter.

Herudover er den praktiske erfaring uhyre vigtig. Din træner bør have flere års erfaring og ikke bare have haft et par timer med forskellige tilfældigheder i et smart fitnesscenter.

Der skal have været arbejdet i dybden med massevis af forskellige klienter over mange år, så en stor viden om klienternes vaner og mønstre er indsamlet.
Personlige trænere i Odense og omegn

Der findes rigtig mange dygtige trænere i Odense og fælles for næste alle er, at de på den ene eller anden facon er ansat eller tilknyttet et af de kommercielle store fitnesskæder.

Det har fordele, men også ulemper.

Vi har fulgt et par fra Sjælland i lidt over et år og kender dem derfor godt.

De har netop besluttet at Odense / Fredericia og de andre omkringliggende byer, nu også skal have mulighed for 100% personlig træning.

Konceptet er helt anderledes end hidtil set og bygger på træning i et specialopbygget center til formålet.
Her er det altså dig der er fokus på og den personlige træning, hvilket de store kommercielle kæder slet ikke kan tilbyde.

Centeret hedder Fortius Fitness og kommer i første omgang med 1 nyt center i Fredericia, hvor alle kan få sin egen personlige træner og træne i et helt unikt center uden andre.

Det giver ekstremt mange fordele:

– Ingen glor og hvisker.
– Alle vægte og maskiner er klar uden ventetid.
– Der er fokus på DIG og ikke alt muligt andet hurlumhej i baggrunden.
– Du er motiveret til at møde op, ellers står træneren alene i centeret og venter på DIG!
– Alt i centeret er sprit nyt og lækkert.
– Alt er specialbygget og tilrettet personlig træning
Der er planlagt andre centre nærmere Århus på sigt, men Ry ligger så tilpas tæt på, at det sagtens kan betale sig, at se nærmere på et forløb allerede nu.

Vi kan varmt anbefale træner parret med det nye tiltag, da vi har set deres resultater på Sjælland frem til nu. Klienterne opnår fantastiske resultater og skamroser dem for den nye livsstil.